Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Elektron Maarssen beste Electro World winkel van Nederland

MAARSSEN > Klanten van Elektron op de Nassaustraat in Maarssen-Dorp weten het al lang: Elektron is de beste Electro World winkel van Nederland.

Nu heeft de Maarssense winkel ook officieel die titel gekregen. Een mooie stukje promotie voor de lokale middenstand in het dorp. Klanten van alle Electro Worlds in het land konden meedoen aan recensie-actie. Als ze een product kochten, kregen ze de vraag een recensie te schrijven. Elektron kreeg niet alleen de beste recensies, maar ook de meeste. Elektron kreeg unaniem een 10. Uitstekende service, snel geleverd, goed advies en uitleg waren veel gehoorde kreten in de tientallen recensies over de lokale ondernemer.

Martin van Drecht is regiomanager bij Electro World: “In Nederland hebben we 150 Electro Worlds. Ton, Ralph en Paul verdienen volgens hun klanten de trofee en daar mogen ze echt trots op zijn. Een geweldige prestatie.’

Ton Huis in ’t Veld van Elektron: “We zijn ook best trots op de prijs. Het is mooi dat onze klanten waarderen waar wij op inzetten. We roepen niet dat we de goedkoopste zijn, maar wel dat je bij ons de beste service krijgt. En dat waarderen onze klanten. Al jaren. En hoe blij we ook zijn met deze erkenning, dit betekent natuurlijk niet dat we naast onze schoenen kunnen lopen of stil kunnen staan. We blijven de komende jaren vernieuwen en verbeteren. Daar mogen onze klanten op vertrouwen.’

Electro World: Elektron, Nassaustraat 9, 3601 BA Maarssen. Meer informatie via 0346 562 081. Of loop gewoon even binnen bij een van de sterkhouders in het centrum van Maarssen-Dorp met gratis parkeren bij alle winkels.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden