Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Vorkje Prik Foodfestival op Berlijnplein

LEIDSCHE RIJN > Alle lekkerbekken komen in het weekend van 5, 6 en 7 juli samen tijdens de derde editie van “Vorkje Prik“ Een weekend waarin de smaakpapillen worden geprikkeld door de beste foodtrucks. En aan de bar kan de dorst gelest worden met lekkere biertjes, frisdranken, sappen en natuurlijk heerlijke wijnen. Naast al dit lekkers wordt het op Vorkje-Prik ook genieten van livemuziek van diverse toffe bands en dj`s die tussendoor lekkere muziek draaien.

Ook voor de kids is er voldoende te beleven. Vorkje Prik gaat in samenwerking met Sport Opvang Maarssen een dag vullend programma met verschillende leuke en sportieve activiteiten en workshops aanbieden. Waaronder knutselen, schminken, wafels versieren, maar ook nerf battles, bubble ballen of voetballen op een pannaveld of gewoon lekker naar de kids bioscoop, het kan allemaal.

Ook het WK voetbal met onze Oranje leeuwinnen hoef je niet te missen tijdens Vorkje Prik. Deze wedstrijd wordt namelijk live uitgezonden. Dus neem je voetbalvrienden mee om samen onder het genot van een lekker biertje of iets anders lekkers live voetbal te kijken op het Berlijnplein.

Vorkje-Prik en wordt gehouden op het Berlijnplein bovenop het dak van de A2 met daarop een prachtig stukje Utrechtse historie in de vorm van de negentiende-eeuwse gietijzeren stationsoverkapping van Perron 9 van het oude treinstation van Utrecht. Onder en rondom deze overkapping zal Vorkje-Prik neerdalen. We hopen je hier te mogen verwelkomen!

Vorkje-Prik is gratis toegankelijk!

Kijk voor meer informatie over de aanwezige foodtrucks de muziek programmering en het kinderprogramma op www.vorkjeprik.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN



© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden