Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Reyer Lafeber: 1 jaar puur winkel genot aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum

LEIDSCHE RIJN > Precies een jaar geleden opende de deuren van Reyer Lafeber, the Optical Society in Stadscentrum Leidsche Rijn. Een winkel, zoals die nooit eerder te zien was, gewoon omdat het nog niet bestond. Wanneer je de sociëteit binnen loopt valt men van de ene verrassing in de andere. Om ieder hoekje is wel iets nieuws te beleven en te aanschouwen.

Reyer en Liezel Lafeber houden van de mooie en goede dingen in het leven en weten kwaliteit op waarde te schatten. Begin 2018 verkochten zij hun 10 goedlopende optiekzaken in de regio Utrecht en Amsterdam om zich volledig te kunnen focussen op één nieuwe winkel aan de Parijsboulevard in het Stadscentrum Leidsche Rijn te Utrecht. Zelf zien zij hun winkel graag als een club of een sociëteit waar al hun kennis, ervaring en liefde voor het vak maximaal tot haar recht komt en waar iedere klant de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Die aandacht bestaat in de eerste plaats uit optimale en bij voorkeur ook preventieve oogzorg door gediplomeerde en ervaren optometristen, opticiens en contactlensspecialisten. Om hun werk optimaal uit te kunnen oefenen, hebben zij de beschikking over de beste apparatuur en worden zij regelmatig bijgeschoold over alle relevante ontwikkelingen en innovaties. Die oogzorg combineren ze met een zorgvuldig geselecteerde collectie monturen en zonnebrillen van topmerken waar u op de Parijsboulevard kennis mee kunt maken. En zoals het een goede club of sociëteit betaamt, is er altijd tijd voor een heerlijke espresso, cappuccino, macchiato of latte of een ander drankje want professionaliteit en gezelligheid gaan bij Reyer en Liezel hand in hand.


Precies een jaar na de opening blikken ze terug:

“Ogen zijn ons mooiste en meest ingenieuze zintuig waar we bovendien oneindig veel plezier van hebben. Desondanks gaan wij er nogal slordig mee om. Wij beschouwen het als onze missie de gezondheid van uw ogen te bewaken en ervoor te zorgen dat u onder alle omstandigheden optimaal ziet en uw ogen maximaal beschermt tegen schadelijke invloeden.

In de aangename luxe ambiance van onze winkel die wij zelf graag zien als een club of sociëteit, bieden wij u optimale en zeer uitgebreide (preventieve) oogzorg en een zorgvuldig geselecteerde collectie monturen en zonnebrillen van louter topmerken.”

Wellness voor je ogen, een plaats om te ontspannen en je zintuigen te laten botvieren op al dat moois. Dit één jarig bestaan vieren ze graag samen met u. Bent u nog niet langs geweest, dan is het de hoogste tijd.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden