Woensdag 13 november 2019

ONDERNEMEND Haringparty voor medewerkers en klanten Voedselbank Stichtse Vecht

MAARSSEN > Een heerlijke traktatie afgelopen vrijdag voor de klanten en medewerkers van de Voedselbank Stichtse Vecht op de vestiging in Bloemstede.

Visspeciaalzaak Harry van Goor verzorgde geheel belangeloos een haringparty. De klanten van de voorziening kregen de Hollandse Nieuws thuis en voor de medewerkers was er een gezellige middag.

‘Als ondernemer moet je ook wat terugdoen voor de maatschappij en dan steun ik het liefst een lokaal initiatief’, aldus Harry van Goor, die meestal zijn charitatieve activiteiten niet in de publiciteit brengt, maar extra aandacht voor de Voedselbank kan geen kwaad. ‘Niet iedereen redt het zomaar in deze maatschappij, ook buiten de eigen schuld om. En dan is het goed dat er een Voedselbank is, vooral voor gezinnen met kinderen. Ik doe daar graag iets extra voor.’ En dat werd door de klanten en de medewerkers zeer gewaardeerd.

De Voedselbank Stichtse Vecht heeft zelf ook regelmatig acties en kan altijd vrijwilligers gebruiken voor de diverse werkzaamheden en activiteiten. ‘Als we allemaal iets doen om te helpen voor wie het minder heeft, dan schieten we al aardig op’, zegt Harry van Goor tijdens het schoonmaken van de haring voor de medewerkers. ‘Ja, ze lusten hier wel haring, het is dit jaar dan ook weer een hele lekkere Hollandse Nieuws en je ziet iedereen genieten. Dit is veel leuker met ook meer voldoening dan een echte officiële haringparty.

Vispeciaalzaak Harry van Goor zit aan het Pieter de Hooghpein in Maarssen-Dorp, gratis parkeren voor de deur.

Kijk ook op www.viswinkelmaarssen.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden