Zondag 22 september 2019

ONDERNEMEND Lianne van de Griend wint volledig aankoopbedrag terug bij Auping Plaza Utrecht

UTRECHT > Auping Plaza Utrecht zette zich dit voorjaar in voor de strijd tegen ALS en koppelde daar ook een leuke promotie voor haar klanten aan. Wie in de periode van 31 maart t/m 29 mei een matras, bed of boxspring bij Auping Plaza Utrecht kocht, maakte kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag. Uit de deelnemers heeft Auping Plaza Utrecht nu de gelukkige winnaar getrokken: Lianne van de Griend. Gefeliciteerd!

Dromen van een wereld zonder ALS

De winactie maakte deel uit van een landelijke actie van Auping voor de Stichting ALS. Ook Auping Plaza Utrecht droomt van een wereld zonder ALS.

Op 29 mei jl. bedwong een team van medewerkers en relaties van Auping de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk fietsend of (hard)lopend. Hiermee haalde Team Auping ruim 117.000 euro op voor Stichting ALS, voor onder andere onderzoek naar de oorzaken van deze slopende ziekte.

Over Auping

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Vanuit de overtuiging: een uitgeruste wereld is een betere wereld. Een mooiere wereld.

Daarom werken we elke dag aan oplossingen op het gebied van slaap en de kracht van rust. Als familiebedrijf doen we dit met aandacht voor detail, voor milieu en voor de toekomst. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder.

Auping is een A-merk dat is uitgegroeid tot de bedden- en matrassenspecialist en marktleider in de Benelux en met meerdere verkooppunten in Europa. We kiezen bewust voor productie in Deventer. Daar combineren we onze expertise en kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, ergonomie en design.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden