Woensdag 23 oktober 2019

ONDERNEMEND Genieten op De Vecht in een historische salonboot van Rederij De Kampioen

STICHTSE VECHT > Heerlijk genieten van De Vecht en het unieke landschap met de rijke historie kan het best op een gepaste nostalgische manier.

De salonboten en sloepen van Rederij De Kampioen zijn daar bij uitstek voor geschikt. De ervaren kapiteins en de vloot van origineel gerestaureerde salonboten uit het begin van de vorige eeuw staan garant voor een unieke ervaring. ‘Je ziet dat de passagiers genieten van de tocht en de verhalen over de historie van bijvoorbeeld de trekschuiten. In een recent verleden was water de belangrijkste transportroute en dat zie je nog aan de buitenplaatsen, die eigenlijk hun voordeur aan het water hadden’, vertelt kapitein Idzard Tinga.

Rederij De Kampioen heeft Nieuwersluis als thuishaven. De zuidelijke route vaart langs de historische plaatsen Breukelen, Maarssen en Oud-Zuilen. De noordelijke route langs het prachtige Loenen, Vreeland, Nederhorst Den Berg en Nigtevecht. De tochten zijn al vanaf twee personen, maar ook gezelschappen kunnen helemaal naar eigen wens een rondvaart boeken met lekker eten en drinken.

Bij De Kampioen kunt u een keuze maken uit verwen-arrangementen, een lunch of een saladebuffet. Verzorgt u liever zelf uw eten en drinken, dan kan dat met de budgetvaart.

Om u een zo compleet mogelijk uitje aan te bieden kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgd arrangement.

Of wat dacht u van een combinatie van een vaartocht en een overnachting in het schitterende Logement aan de Vecht in Breukelen of Logement Swaenenvecht in Oud-Zuilen? Kijk voor alle informatie op www.rederijdekampioen.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden