Zaterdag 21 september 2019

ONDERNEMEND Finesse Bodyline Clinic Natuurlijk mooi door vitaminen en mineralen

WOERDEN > Vroeger, in een tijd zonder cremes en potjes, maakte men gebruik van natuurlijke middelen. Biogena bewijst dat we onze natuurlijke schoonheid kunnen ondersteunen met vitamines en mineralen.

Een stralende huid als mooiste accessoire.

Een schone frisse huid en een stralende teint zijn begrippen voor natuurlijke schoonheid. Hierbij zijn invloeden van buitenaf, maar ook van binnenuit belangrijk. Veel oorzaken zijn te vinden in voeding en stofwisselingsproblemen, darmfunctie, stress en hormoonhuishouding.

Finesse Bodyline Clinic voert jarenlang behandelingen uit met de Ulthera. Deze methode verbetert de opbouw van de collageenlaag onder de huid met ultrageluid onder begeleiding van echo.

MiraSkin Gold is een natuurlijk product van Biogena die de huid van binnenuit verzorgt. Een bewezen ondersteuning met belangrijke micronutriënten kan de vitaliteit van de huid verbeteren. Vitamine C helpt de collageenopbouw en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress, evenals vitamine E. Vitamine B6 speelt een rol bij de eiwit- en glycogeenstofwisseling en ondersteunt de hormoonhuishouding. Biotin draagt bij aan een gezonde huidstructuur.

In deze zomermaanden besteedt Finesse Bodyline Clinic extra aandacht aan uw huid zodat deze er weer gaaf en fris stralend uitziet.

Voor meer informatie:

Finesse Bodyline Clinic

Pompmolenlaan 19A

3447 GK Woerden

0348-409199

info@finessebodylineclinic.nl

www.finessebodylineclinic.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden