Zondag 20 oktober 2019

ONDERNEMEND Video Dit weekend E-bike sale in Utrecht met tot wel 600 euro korting

UTRECHT > Fietsenwinkel Bigline geeft aankomend weekend ongekend veel korting op alle elektrische fietsen!

De winkel aan de Ambachtsweg in Utrecht verkoopt vanaf 849 euro al top e-bikes! Pak je voordeel en geniet met dit heerlijke weer van een ritje op een gloednieuwe elektrische fiets. Op iedere elektrische fiets krijg je 26, 27 en 28 juli grote korting. De kortingen lopen op tot wel 600 euro. Niet alleen in de winkel, maar ook online wordt veel voordeel gegeven.

In de winkel zijn echter speciale aanbiedingen die online niet gelden. Dus het is zeker de moeite waard om dit weekend langs te komen bij Bigline.Tijdens de sale kun je alle e-bikes uitproberen, onder andere van de merken Gano, Popal, QWIC en Merida. Kies uit sportieve of moderne e-bikes, en voel de verschillen tussen de verschillende motoren en modellen.

Je kunt uitgebreid advies vragen aan een van de specialisten, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jaren fietsplezier, alleen of met zijn tweeën.

Kies de fiets die precies bij je past en profiteer van de unieke actie. De megastore (6000m2!) in Utrecht grenst aan Maarssenbroek en is goed te bereiken vanaf de A2 en de Zuilense Ring. Met gratis parkeren voor de deur.

Geen tijd om overdag langs te komen? De winkel houdt wegens grote belangstelling een koopavond op vrijdagavond. Bigline vindt u aan de Ambachtsweg 2, 3542 DG Utrecht. Openingstijden vrijdag 26 juli: 10.00-21.00 uur, zaterdag 27 juli: 10.00-17.00 uur en zondag 28 juli: 12.00-17.00 uur.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden