Dinsdag 22 oktober 2019

ONDERNEMEND Open dagen bij Yoga Maarssen

MAARSSEN > Steeds meer mensen weten de weg naar de Yoga studio op de Nassaustraat te vinden. Allang is yoga niet meer alleen voor mensen die leven volgens een alternatieve levenswijze. Ook is het een fabel dat je lenig moet zijn om aan yoga te kunnen doen. Yoga is voor mannen en vrouwen, jong en oud, flexibel en/of stijf, gezond en/of ziek.

Bij Yoga Maarssen bieden ze verschillende vormen van yoga aan. Er zijn rustige vormen van yoga zoals Yin en hatha zacht. Deze vormen werken zacht in op de spieren en gewrichten, brengen rust en ontspanning voor het lichaam en de geest.

Voor de mensen die wat meer power willen zijn er de meer dynamische lessen deze noemen zij hatha flow. Dit zijn aaneengeschakelde serie lichaamshoudingen in combinatie met een intense adem. De werking van deze vorm van yoga is dat het helpt bij het versterken van de gezondheid van het hele lichaam en de geest.

Wil je een combinatie van zacht en power dan kun je naar de hatha les, dit is een combinatie van bewegen en ontspannen. Alle vormen van yoga hebben uiteindelijk hetzelfde doel. In verbinding zijn met het lichaam en het denken, waardoor er openheid ontstaat op alle lichaamsniveaus. Fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch.

Voor de zwangere dames is er speciaal zwangerschapsyoga, deze les bestaat uit lichaamsoefeningen speciaal gericht op de zwangerschap en ontspanningstechnieken voor de bevalling.

Omdat het fijn is om naar de Yogastudio te gaan wanneer het jou uitkomt. Werkt Yoga Maarssen met het systeem dat je kunt komen wanneer het jouw uitkomt. De studio is zeven dagen in de week open. Je kunt dus uit verschillende yogavormen kiezen zonder je vast te leggen aan een vaste dag of yogavorm.

Ook dit jaar kun je weer een gratis les volgen om kennis te maken met yoga. Dit kan op zaterdag 7 september om 10 uur of 13 uur en/of zondag 8 september om 10 uur de les duurt 75 minuten, je hoeft je niet van te voren op te geven!

Yoga Maarssen, Nassaustraat 16-2 in Maarssen. info@yogamaarssen.nl of bel 06 534 714 36. www.yogamaarssen.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden