Dinsdag 17 september 2019

ONDERNEMEND ANGRY BIRDS op The Wall

LEIDSCHE RIJN > Zaterdag 17 augustus kunnen fans van ANGRY BIRDS terecht bij The Wall in Leidsche Rijn Utrecht. Tussen 14:00 uur en 16:00 uur kunnen liefhebbers op de foto met een angry bird uit de film ANGRY BIRDS 2.

ANGRY BIRDS 2

Gebaseerd op de populaire game waarbij je met een katapult boze vogels moet lanceren om de groene biggen te verslaan. In 2016 werd de eerste film ANGRY BIRDS uitgebracht en op 14 augustus komt ANGRY BIRDS 2 uit in de bioscopen.

Bioscoopfilm

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in ANGRY BIRDS 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar, afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland, zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Jason Sudeikis/Eddy Zoëy), Chuck (Josh Gad/Enzo Knol), Bomb (Danny McBride/Murth Mossel) en Mighty Eagle (Peter Dinklage/Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Rachel Bloom/Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Bill Hader/Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Awkwafina/Pip Pellens), en zijn techneut Garry (Sterling K. Brown/André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Play-in

De angry bird is om 14:00 uur aanwezig bij Play-in. Kinderen kunnen daar onder andere genieten van spectaculaire trampolines, spannende klimwanden en van de bijzondere speeltuin met onderwaterthema. Ook geeft de indoorspeeltuin van The Wall op Facebook een feest weg voor 6 kinderen in de VIP-Kamer Tropical Beach, inclusief een bezoek van een Angry Bird. Vanaf 15:15 uur kun je op de foto bij de winkels op de boulevard op de begane grond van The Wall.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden