Zondag 15 september 2019

ONDERNEMEND Goud verkopen doe je nu

MAARSSEN > Wie nog gouden munten en sieraden thuis heeft liggen, kan zich gelukkig prijzen, want wie wat bewaart, die heeft nu zeker wat.

Dat de goudkoers ongekend hoog staat, zal niemand ontgaan zijn. Volgens de World Gold Council steeg de vraag naar goud in de eerste helft van 2019 met 8% ten opzichte van 2018. Die groei werd grotendeels veroorzaakt door de groeiende vraag naar goud door centrale banken. Momenteel is de rente in Europa zeer laag, waardoor goud al snel aantrekkelijk wordt gevonden als investering. Aangezien men er geen rente op betaalt, verliest men er ook geen geld op, terwijl er soms wel betaald moet worden om geld op een spaarrekening te zetten. Kortom: goud is enorm in trek.

Volgens numismatisch expert drs. Hans Jongeling van de firma Jongeling Numismatics & Ancient Art is het voor de korte termijn echter juist een goed moment om goud te verkopen. Jongeling stond in het verleden aan het hoofd van de afdeling Historische Munten bij de Koninklijke Nederlandse Munt en is elk jaar op Open Monumentendag in de Dorpskerk in Maarssen te vinden voor het taxeren van munten en sieraden. ‘Door de economische onzekerheden in de wereld, waaronder de handelsoorlog tussen de VS en China, kiezen steeds meer mensen om te beleggen in goud. De vraag is of dit verstandig is, aangezien goud nu wel heel duur aan het worden is. Het verkopen van gouden munten en sieraden is daarentegen veel interessanter. Zelfs vandaag krijgt u weer meer geld voor uw goud dan gisteren!’ Aldus Jongeling. Verkoop nu uw gouden munten en sieraden en profiteer van de hoge goudkoers. Bel 030 - 303 95 89, meer informatie info@numisconsult.nl en www.numisconsult.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden