Vrijdag 22 november 2019

ONDERNEMEND ERA Ritter Zomeravond Open Huis op 30 augustus, kijken zonder afspraak!

STICHTSE VECHT > ‘Wij merken dat veel mensen tijdens hun zomervakantie plannen maken voor het kopen van een nieuwe woning. Je hebt immers eens rustig te tijd om alles te overwegen en met elkaar te bespreken. De woningmarkt is goed en de rente is laag: voor veel mensen heel aantrekkelijk om juist nu te kopen. De woonlasten zijn lang niet zo laag geweest’, aldus Erwin Ritter van ERA Ritter Makelaardij. ‘Wij merken dat de Open Huizen Route vaak een startpunt is voor een zoektocht naar een woning. Je kan immers in korte tijd meerdere woningen bekijken en dat is heel prettig. Mocht het huis niet passen bij je woonwensen dan bekijk je gewoon de volgende van je lijstje. Je kan ook eens een kijkje nemen bij woningen waarvan je niet zeker weet of het iets voor je is. Wij horen van veel woningzoekenden dat ze dit erg plezierig vinden. Mochten kijkers een klik hebben met de woning dan maken wij natuurlijk een afspraak voor een 2e bezichtiging waarbij wij als makelaar dan in kunnen gaan op de specifieke vragen.’

De NVM makelaars organiseren 2 keer per jaar een Open Huis, 1 in het voorjaar en 1 in het najaar. ‘Wij vinden dat echt te weinig. Voor onze verkopers zijn de Open Huizen Route’s hele mooie verkoopkansen. Daarom organiseren wij dit jaar maar liefst 5 keer een Open Huizen Route. De volgende landelijke ERA/NVM Open Huizen Route is op 5 oktober maar dat vinden wij nog erg lang duren en daarom organiseren wij op vrijdagavond 30 augustus een extra zomeravond Open Huis. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen de 15 deelnemende woningen zonder afspraak bezichtigd worden en kunnen kijkers in korte tijd de sfeer van het huis proeven’, aldus Erwin Ritter van ERA Ritter Makelaardij.

Het zomeravond Open Huis is een ideale manier om je te oriënteren op een woning en wie weet zit de droomwoning er wel tussen. Wij hebben voor 30 augustus gekozen omdat in onze regio de scholen dan bijna weer beginnen en de meeste mensen terug zijn van vakantie.

Wilt u weten welke woningen meedoen? Kijk dan op www.eraritter.nl. U kunt ook kijken op funda.nl of haal een deelnemerslijst bij het kantoor op de Nassaustraat 14 in Maarssen. U kunt ERA Ritter Makelaardij ook volgen op facebook/erarittermakelaardij.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden