Dinsdag 17 september 2019

ONDERNEMEND Smartfee Hypotheken en Vixx verzekeringen bundelen krachten

BREUKELEN > Smartfee Hypotheken en Vixx verzekeringen zijn sinds januari 2019 gevestigd aan de G.van Nijenrodestraat 154A te Breukelen. Het idee om samen een pand te betrekken bleek de ideale basis voor een goede samenwerking waardoor beide een nog breder financieel advies en product aan hun klanten kunnen leveren.

Corné Leenaars (Smartfee) en Richard van Schaik (Vixx) hebben zich elk vanuit hun eigen kantoor gespecialiseerd, Corné is al sinds 1994 actief in de hypotheken en Richard is al jaren de expert op het gebied van alle verzekeringen voor ondernemers en particulieren. Deze twee producten binnen de financiële wereld worden vaak samen gewenst bij een financieel plan en de samenwerking tussen beiden is daarin succesvol en effectief. ‘Het gaat om maatwerk met persoonlijke aandacht voor elke klant. Ja, dat kost tijd, maar dan heeft de klant ook de zekerheid van een uitstekend product. Geldzaken goed geregeld is de slogan en daar staan wij voor’, aldus de twee specialisten in financiele dienstverlening. ‘We blijven allebei onafhankelijk werken, maar zien veel voordelen voor onze klanten in een intensievere samenwerking. En we zorgen ervoor dat de hypotheken en verzekeringen ook worden aangepast na een verandering, zodat het pakket altijd actueel en passend is en blijft.’ aldus Richard van Schaik van Vixx.

Een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek kan altijd in het kantoor aan de G. van Nijenrode-straat 154A te Breukelen. Belt met Corne 06-53105885 en Richard 06-51831405 of mail info@mijngeldzakengoedgeregeld.nl voor meer informatie of een afspraak.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden