Vrijdag 18 oktober 2019

ONDERNEMEND Stretchwalker proefloopdag bij Smit schoenen Mijdrecht

MIJDRECHT > Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september zijn er weer een STRETCHWALKER PROEFLOOPDAGEN bij Smit schoenen Mijdrecht.

Iedereen die kennis wil maken met de award-winnende balans schoen is van harte welkom om zelf te testen wat een verschil deze revolutionaire schoen voor je houding kan beteken. De klanten mogen met een paar test schoenen een uur lang buiten gaan wandelen of winkelen en ervaren hoe balans je leven kan veranderen!

De oorsprong van STRETCHWALKER (zool) is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta, een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst waardoor de drukverdeling onder de voet verdeeld wordt en je gewrichten met 30% minder belast worden.

Doordat de zool iets verhoogd is worden de bekken gekanteld en komen de wervels boven elkaar te staan, waardoor je nog makkelijker loopt. Het gepatenteerde stretchleer zorgen voor een perfecte pasvorm en een ware wellness voor uw voeten. Uitermate geschikt voor mensen met reumatische klachten, gevoelige voeten, rugklachten of diabetes en voor iedereen die lekker wil lopen op hippe pasvormschoenen.

Wij zien u graag op vrijdag 6 of zaterdag 7 september bij Smit schoenen Mijdrecht en laat je verrassen door deze award winnende schoenen.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden