Dinsdag 10 december 2019

ONDERNEMEND Opnieuw The Big Event bij Opel-dealer Henri & Herman

€ 2.000,- extra inruil, € 250,- gratis accessoires en tankpas t.w.v. € 500,-!

• The Big Event is in combinatie met 120 jaar Opel-deals echt dé inruilsensatie van Nederland

• € 2.000,- extra inruilwaarde, accessoires t.w.v. € 250,- en tankpas t.w.v. € 500,-

• Kans op verdubbelaar van extra inruil én extra aanbiedingen op specifieke modellen

• The Big Event van 9 tot en met 14 september 2019

UTRECHT > Opel-dealer Henri & Herman in Provincie Utrecht maakt de aanschaf van een nieuwe Opel wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, die van 9 tot en met 14 september in Nederland plaatsvindt, krijgt de klant € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van zijn huidige auto (€ 1.000,- euro voor de Opel Karl, de nieuwe Corsa en nieuwe Astra). Behalve de extra inruilwaarde krijgen kopers van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto voor € 500,- gratis brandstof en mogen ze kosteloos voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

Dé inruilsensatie van Nederland

Omdat Opel dit jaar 120 jaar bestaat, profiteert iedere koper van een nieuwe Opel óók van de 120-jaar deals bovenop de voordelen van The Big Event. Daarmee is The Big Event meer dan ooit dé inruilsensatie van Nederland!

“The Big Event vindt in september al voor de dertiende keer plaats in Nederland”, Jan van der Pouw Kraan van Henri & Herman. “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Onze klanten weten inmiddels dat er extra veel voordeel te halen is.”

Via www.opel.nl kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen. Die kunnen ze tijdens de actieperiode van 9 tot en met 14 september verzilveren als zij hun auto bij Henri & Herman inruilen voor een nieuwe Opel. Vrijwel alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfsauto’s.

Verdubbel de extra inruilwaarde

Jan van der Pouw Kraan “Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar. Elke dag zal wordt één taxatie uitgeloot, die geen € 2.000,-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om mee te dingen naar die verdubbelde extra inruilwaarde kunnen klanten hun gegevens achterlaten op www.opel.nl.”

Gratis brandstof

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Henri & Herman een tankpas aan de koper van een nieuwe Opel. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Verder mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Extra aanbiedingen

Bovendien geldt ook tijdens The Big Event het aanbod van Opel2Go op de KARL en de Corsa voor € 120,- per maand, een automaat-upgrade voor de Crossland X voor € 120,-, een voorraadbonus van € 500,- op de Astra, Crossland X en Grandland X en 4,99% rente op de financiering. Ook kopers van een Opel Bedrijfswagen profiteren van de voordelen van The Big Event. Met als extra aanbod 0% rente op de financiering met een looptijd van vijf jaar.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden