Dinsdag 22 oktober 2019

ONDERNEMEND FysioPlus van Usen bij hoofd - en nekklachten

VLEUTEN > Vanaf 1 juli is in Vleuten Vitaal een nieuwe praktijk gevestigd; FysioPlus van Usen.

Carla van Usen komt oorspronkelijk uit De Bilt maar na een studie in Australië, ontwikkelingswerk in Afrika en een aantal jaar in Zeeland is het tijd voor een nieuwe stap. Ze werkt als manueeltherapeut wat een specialisatie is binnen de fysiotherapie. Hierin wordt geleerd zorgvuldig het probleem te onderzoeken en zo een grondige analyse van het probleem te maken en een op maat gemaakte behandeling te starten. Carla is binnen de manuele therapie gespecialiseerd op het hoofd-, hals-, nek- en kaakgebied. Denk hierbij aan klachten als hoofdpijn, duizeligheid, kaakpijn, oorsuizen maar ook aan stem- en slikklachten of pijn en functieproblemen van het oog. Het is voor veel mensen niet bekend dat je met dit soort klachten naar een gespecialiseerde therapeut kunt gaan. Ook voor andere (langdurige) klachten kun je bij Carla terecht.

Wat eruit springt wanneer je met haar praat is haar betrokkenheid. “Gedegen kunde en actuele kennis mag je verwachten maar oprechte interesse en enthousiasme voor het vak maken het verschil” zegt ze en dat straalt ze ook uit.

Om optimale zorg te kunnen bieden werkt FysioPlus van Usen samen met andere specialisten waaronder tandartsen, KNO-artsen, neurologen en uiteraard huisartsen.

In Vleuten zal ze op dinsdag en vrijdag gaan werken. Contact opnemen kan makkelijk per telefoon, email of zelfs whatsapp. Bent u benieuwd wat FysioPlus van Usen voor u kan betekenen? Neem gerust contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Stationsstraat 22

3451 BX Vleuten

06-39789013

info@fysioplusvanusen.nl

www.fysioplusvanusen.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden