Dinsdag 22 oktober 2019

ONDERNEMEND Bisonspoor Offices het kantoor van de toekomst

MAARSSENBROEK > Bisonspoor Offices heeft een nieuw Business Center. Vanaf maandag 2 september is het Business Center officieel open en kunnen kantoorhuurders van Bisonspoor Offices gebruikmaken van de voorzieningen.

De voorzieningen

Het Business Center omvat een ontvangstruimte met receptie voor de gasten, een horecagelegenheid van Vascobelo, flexplekken én de kantoorhuurders kunnen gebruikmaken van 11 bijzonder ingerichte vergaderruimtes. Verder biedt het Business Center een congreszaal voor grotere bijeenkomsten. Om gebruik te kunnen maken van de vergaderruimtes is een reserveringssysteem ontwikkeld wat de huurders optimaal gemak biedt. Daarnaast is het Business Center verbonden met de vier bestaande kantoortorens (A, B, C, D) waardoor het een ideaal verzamelpunt is om elkaar te ontmoeten. Tevens kan dit gebruikt worden voor het organiseren van relatie evenementen. Met de realisatie van het nieuwe Business Center onderscheid Bisonspoor zich van vergelijkbare kantoorcomplexen. In combinatie met de locatie aan het spoor Amsterdam – Utrecht biedt het huurders een unieke plek.

Het verhaal achter het design

Het Business Center heeft een heel bijzonder design. Het design en de uitstraling van de ontvangstruimte sluiten naadloos aan op de nieuwe stijl van het winkelcentrum dat momenteel gerenoveerd wordt. Bij binnenkomst valt het direct op dat er veel aandacht is besteedt aan detail, kleur en materiaalgebruik. De vergaderruimtes hebben allemaal een eigen karakter.

Het masterplan

De realisatie van het Business Center is onderdeel van het grotere renovatieplan van het Bisonspoor complex. Naast het Business Center is eigenaar Winter Trust ook druk bezig met de herontwikkeling van winkelcentrum Bisonspoor en met de ontwikkeling van nieuwe woningen in het gebied.

De renovatie van het winkelcentrum werpt zijn vruchten af, Bisonspoor verwelkomt de nieuwe snackbar Brasserie/Cafetaria Family. Op maandag 2 september om 12.00 uur heeft de snackbar haar deuren geopend. Daarnaast zijn een aantal winkels volledig gerenoveerd, wat aansluit op de nieuwe uitstraling van het winkelcentrum. Houd de website www.bisonshopping.nl/renovatie in de gaten om alle werkzaamheden van het winkelcentrum te volgen.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden