Zondag 17 november 2019

ONDERNEMEND Yoga Point nu ook in Vleuten

VLEUTEN > Precies 3 jaar geleden opende Yoga Point Leidsche Rijn een spiksplinternieuwe yogastudio aan Strijkviertel 26. Heel veel mensen hebben in de afgelopen periode hun weg naar Yoga (Point) gevonden.

Wegens dat grote succes is er afgelopen zomer hard gewerkt aan een volgende locatie als uitbreiding op de vestiging in De Meern. Op zaterdag 31 augustus gingen de lessen van start bij Yoga Point Vleuten! Een prachtige moderne yogastudio in het centrum van Vleuten aan de Kees Valkensteinlaan 4.

Op het winkelcentrum in het centrum van het oude dorp maar te midden van alle oude en nieuwe wijken, sommige nog in aanbouw. Nu dus ook in Vleuten een plek waar je je thuis kunt voelen voor een moment voor jezelf.

Yoga heeft zoveel te bieden: contact met het lichaam, ruimte in het lichaam, ruimte in de adem, controle over gedachten en emoties maar ook plezier op een ontdekkingstocht naar jezelf. Niks zweverigs aan want anders kun je echt niet leren om op één been of op je hoofd te staan! Jong, oud, man, vrouw, fit of juist iets minder fit? Yoga is voor Iedereen!

Deze yogastudio in Vleuten heeft nog iets extra’s: een Mindful Cadeau-winkel met producten die in lijn liggen van de yogafilosofie. Mindful, duurzaam, biologisch, eerlijk en anders zijn daarbij trefwoorden die van toepassing zijn. Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor kind of volwassen? Dan is dit een nieuw adres.

Op zaterdag 14 september is de feestelijke opening en kan iedereen kennismaken van 10.00 tot 13.00 uur. Informatie, lesrooster en reserveren kan via www.yogapoint.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden