Dinsdag 22 oktober 2019

ONDERNEMEND Klabbers Schoenen voor topkwaliteit

VLEUTERWEIDE > Er zijn van die speciale winkels waar je altijd even binnenloopt om even te kijken en dan misschien toch te kopen.

Klabbers Schoenen is al 90 jaar zo’n bijzondere speciaalzaak. De ruime winkel in Centrum Vleuterweide is al jaren het adres voor schoenen. In de winkel zit ook de grootste Brandstore van de regio van Shoesme. Dus altijd de juiste pasvorm, ook voor kinderen in alle leeftijden. Juist bij het opgroeien zijn passende schoenen belangrijk. De grootste collectie najaar/winter jongens- en meisjeskinderschoenen staat klaar. En daarbij helpt het dat bij Klabbers Schoenen het vakkundig personeel ook een eerlijk advies geeft.

Hoe vervelend is dat de mooie schoenen toch te veel knellen of niet lekker lopen. Daarom wordt bij Klabbers Schoenen altijd gekeken naar de juiste schoenen voor breedte en lengte bij dames en heren. De collectie is groot met gevoel voor de laatste modetrends en ook de keus in wat meer comfort gerelateerde schoenen is groot zoals met het bekende damesmerk Gabor met de ingebouwde Gabor shop-in-shop. Dus alle kans dat u slaagt bij de schoenenspecialist in Centrum Vleuterweide.

Is de kleur of het model niet in de winkel dan is er ook een prima oplossing. In de winkel wordt de juiste maat bepaald en dan wordt het paar besteld. De schoenen zijn dan in de winkel af te halen of als extra service kan de klant ook kiezen om de schoenen thuis te laten afleveren.

Klabbers Schoenen, Middenburcht 2, 3452 MT (Winkelcentrum Vleuterweide), Telefoon: (030) 6664124. Kijk ook op de site www.klabbers-schoenen.nl.

Gratis parkeren direct bij de winkel op diverse parkeerterreinen rond Centrum Vleuterweide.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden