Dinsdag 22 oktober 2019

ONDERNEMEND Werkzoekende vijftigplussers en de moed(t) om te veranderen

UTRECHT > Netwerkcafé Utrecht organiseert 24 september haar 10e netwerkbijeenkomst: ‘Veranderen Moed(t)’. Heb jij ook zo’n moeite met het vinden van werk? Zit jij vastgeroest in denkpatronen? Vraag jij je af wat je zou moeten veranderen? Wat houdt je tegen om daadwerkelijk op een andere manier werk te gaan zoeken. Móet je wel veranderen? Of heb jij de moed om te veranderen verloren? Durf jij angst in te ruilen voor nieuwsgierigheid? Deel je ervaringen en krijg antwoord op deze vragen op dinsdag 24 september. Ga zelf aan de slag en kies uit vijf workshops: Alternatieve sollicitatiemethodes, De Loopbaan jump, Omdenken, De competentie CV en de vier M’s. En luister naar het persoonlijk verhaal van onze Keynote spreker. Hij vertelt hoe hij de moed vond om zijn leven een nieuwe wending te geven. En natuurlijk is er volop gelegenheid ervaringen te delen en je netwerk uit te breiden.

Werken voor Elkaar organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten in diverse steden voor werkzoekende vijftigplussers. Iedere maand een ander thema gericht op arbeidsmarkt oriëntatie, persoonlijke ontwikkeling en zelfstandig ondernemerschap. De organisatie is in handen van lokale werkzoekende vijftigplussers. Onderdeel van iedere bijeenkomst is natuurlijk ook het netwerken, want langs die weg kom je als vijftigplusser echt het beste aan tafel bij een werkgever of opdrachtgever.

Deelname aan de ochtend is gratis. Het volledige programma is te zien op NetwerkcafeUtrecht.nl. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

Wanneer – wat – waar:

Dinsdag 24 september vanaf 9.00 uur inloop en netwerken. 9.30-13.00 uur sprekers en workshops. Napraten tot 13.30 uur – Locatie: Buurthuis Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht.

Meer informatie: www.netwerkcafeutrecht.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden