Vrijdag 18 oktober 2019

ONDERNEMEND Bijdrage voor zonnepanelen op bedrijfsdaken in Woerden

WOERDEN > Heeft u een bedrijfspand in gemeente Woerden? Ontdek of zonnepanelen een aantrekkelijke investering zijn. Met zonnepanelen op uw bedrijfsdak kunt u uw energierekening verlagen en draagt u bij aan het verkleinen van de CO2-uitstoot. Om u op weg te helpen in het maken van een goede afweging, biedt gemeente Woerden een bijdrage in de kosten voor een onderzoek naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak.

Om bij te dragen aan het behoud van het milieu werken we in Woerden aan een CO2-neutrale gemeente. Iedereen kan een bijdrage leveren, inwoners en ondernemers. Eén van de bijdragen is het benutten van bedrijfsdaken voor de opwekking van energie met zonnepanelen. De gemeente wil daar graag bij helpen.

Bedrijfsdaken benutten voor duurzame opwek van energie

Heeft u een bedrijfsdak? Met zonnepanelen op uw bedrijfsdak kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen en draagt u bij aan het verkleinen van de CO2-uitstoot. Wethouder Tymon de Weger (duurzaamheid): ‘Er zijn in gemeente Woerden nog veel onbenutte bedrijfsdaken die potentie hebben om duurzame energie op te wekken. Daar liggen kansen voor een rendabele investering en voor de verkleining van de CO2-uitstoot. Het is interessant voor ondernemers in gemeente Woerden of dit ook voor hen geldt. Daarom willen wij ondernemers op weg helpen door hen te stimuleren dit te laten uitzoeken.’

Bijdrage gemeente onderzoekskosten

De bijdrage van de gemeente Woerden geldt voor een Quickscan of voor een haalbaarheidsonderzoek. De helft van de kosten voor het onderzoek wordt door de gemeente vergoed.

Aanvragen uiterlijk 15 oktober 2019

De bijdrage is aan te vragen tot uiterlijk 15 oktober 2019. Meer informatie over kosten en aanmelden vind u op www.woerden.nl/zonopuwbedrijfsdak.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden