Vrijdag 22 november 2019

ONDERNEMEND Nu ook elektrische fietsen te huur bij Netjes Verhuur

MAARSSEN > Heb je een keer bezoek of gasten van buiten? Denk er dan eens over om aan je vrienden of familie de prachtige omgeving van onze Vechtstreek op de fiets te laten zien.

Weer eens wat anders dan die verplichte BBQ en onderweg zijn er volop leuke plekken om samen wat te drinken of te eten. En het kan nu nóg leuker, want bij Netjes Verhuur in Maarssen zijn sinds kort ook elektrische fietsen te huur. Wel zo makkelijk! Netjes Verhuur is dé fietsverhuurder in de Vechtstreek en omgeving. Met een groot assortiment goed onderhouden huurfietsen is er altijd wel een fiets bij die past. Van stadsfietsen tot (ouder-kind) tandems en van kinderfietsen tot nu dus ook elektrische fietsen! Want deze laatste zijn tegenwoordig ook in de fietsverhuur niet meer weg te denken. Drijvende kracht achter Netjes Verhuur is de familie Koot. Zij wonen en werken aan de Herenweg in Maarssen tegenover het Fort Maarsseveen. Annet Koot over de voordelen om zo op de fiets de Vechtstreek te zien. ‘Aan de lezers van VARnws hoeven wij natuurlijk niet te vertellen hoe mooi de directe omgeving is waar wij wonen. Of je nu richting Breukelen langs de Vecht fietst, naar Utrecht fietst of richting Haarzuilens, vanuit Maarssen is het aan alle kanten mooi!’

Op www.netjesverhuur.nl vind je alle informatie over het aanbod, tarieven en de openingstijden van Netjes Verhuur. Maar ook voor leuke fietsroutes in de regio, bedrijfsuitjes en grotere groepen kun je bij Netjes Verhuur terecht.

Wil je meer weten? Bel 06-25298072 of stuur even een mailtje naar info@netjesverhuur.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden