Vrijdag 18 oktober 2019

ONDERNEMEND Overnachten in een trampolinepark in de herfstvakantie

Camp out @ jump-in utrecht ft. ylambo & dj bjorn

LEIDSCHE RIJN > Op zaterdag 26 oktober is er een exclusieve avondopening bij trampolinepark Jump-in in Utrecht Leidsche Rijn. Een beperkt aantal gasten krijgt ook de unieke kans om te overnachten in een van de grootste trampolineparken van Nederland. Tickets zijn per direct in de verkoop op de website www.jump-inutrecht.nl. Deze unieke avond en nacht is in samenwerking met DJ Bjorn en bekende influencer Yendor, online te vinden onder ‘ylambo’.

UNIEKE KANS

De laatste jaren zijn social media zoals Instagram, TikTok en YouTube ontzettend populair geworden. De influencers, zoals de personen achter deze kanalen worden genoemd, zijn zeer populair onder de jeugd. Geregeld gaan zij uitdagingen aan, zoals het proberen te overnachten in bijvoorbeeld pretparken en trampolineparken. Met het evenement op 26 oktober in Utrecht kunnen gasten zelf een unieke avondopenstelling en overnachting ervaren.

DJ BJORN & YLAMBO

DJ Bjorn is een groot Nederlands DJ-talent en draait nu al door het hele land. Op Instagram heeft hij meer dan 10.000 volgers en draait ook geregeld bij Jump-in tijdens de Live DJ Clubavonden. Yendor, oftewel ‘ylambo’ is zeer populair op de nieuwste rage onder jongeren: TikTok. Dit platform richt zich op korte video’s met muziek. Yendor heeft daar ruim 140.000 volgers. DJ Bjorn en Yendor zullen aanwezig zijn voor een uitgebreide meet & greet en DJ Bjorn zal ook de muziek voor zijn rekening nemen. Deze meet & greets zijn inbegrepen bij de toegangsprijs. Er zal naast de verkoop een zeer beperkt aantal tickets te winnen zijn via socials ‘official_djbjorn’ op Instagram, via ‘ylambo’ op verschillende kanalen, via de TikTok van Jump-in Utrecht (‘playinutrecht.nl’) en Instagram van Jump-in Utrecht (‘jumpinutrecht.nl’).

PRAKTISCHE INFORMATIE

Er zijn op zaterdag 26 oktober twee exclusieve jumpsessies. De eerste jumpsessie is om 19:00 en duurt tot 21:00 De minimale leeftijd is zeven jaar. De kosten bedragen € 17,90 inclusief jumpsokken, slush puppy, live DJ en meet & greet. Het is ook mogelijk om deze sessie te boeken als verjaardagsfeest met een maaltijd vooraf. De tweede jumpsessie is van 21:00 tot en met 23:00 en ook hier zijn de jumpsokken, slush puppy, muziek en meet & greets inbegrepen. Vanaf 23:00 is er de mogelijkheid tot overnachten in het trampolinepark. Dit mag met tent of los op de trampolines. Het aantal tickets hiervoor is gering en kan alleen worden aangeschaft in combinatie met de jumpsessie van 21:00 tot 23:00. De minimumleeftijd om te overnachten is 12 jaar en de maximumleeftijd is 21 jaar. De kosten voor het overnachten zijn € 2,- bovenop de ticketprijs van € 17,90. De overnachting is inclusief ontbijt. Uiteraard is er de gehele avond en nacht toezicht aanwezig. Kijk voor alle informatie op www.jump-inutrecht.nl.

Langskomen

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden