Vrijdag 18 oktober 2019

ONDERNEMEND Alleen dit weekend 10.000 fietsen voor een spotprijs bij Bigline

UTRECHT > Nieuwe fiets nodig? Heb jij even geluk, dit weekend geeft Bigline in Utrecht kortingen op 10.000 fietsen. Of je nou nog een kinderfiets, fiets voor jezelf of

een sportieve fiets voor de hobby nodig hebt, je profiteert van hele mooie aanbiedingen. Kortingen lopen op tot wel 50%!

Waar zijn de addertjes? Nergens. Want echt alles koop je tijdens 4, 5 en 6 oktober voor een spotprijs. Transportfietsen, omafietsen, mamafietsen, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen, (elektrische) bakfietsen, e-bikes, écht alles dus.

Succesvolle traditie

De uitverkoop wordt minstens één keer per jaar gehouden bij Bigline. Waarom? Het is gewoon een mega succes. Met een oppervlakte van 6000m 2 en een overvloed

aan fietsen kijk je je ogen uit en vind je altijd de fiets van je dromen. En hoe fijn is het dat je er ook nog eens gegarandeerd korting op krijgt? Een keuze maken kan nog best lastig worden. Overdenk daarom je keuze in het heropende Bigline Restaurant. Geniet van de lekkerste hamburgers, sandwiches, salades en taart. Heb je dan toch eindelijk je keuze gemaakt? Geen stress, de fiets gaat meteen mee. Afrekenen, naar buiten en wegfietsen maar!

Advies en fietsen testen

Fietsen kijken is leuk, maar fietsen testen is nog fijner! Test zoveel fietsen in de winkel als nodig is. Op het indoorfietspad kun jij of je kleine meerdere rondjes maken met verschillende fietsen, om er achter te komen welke fiets het beste bij jou past.

Contactgegevens

De mega store (6000m 2 !) in Utrecht grenst aan Maarssen en is goed te bereiken vanaf de A2 en Zuilense Ring

Adres

Ambachtsweg 2,

3542 DG Utrecht

Openingstijden

Vrijdag 4 oktober: 12:00-20:00

Zaterdag 5 oktober: 10:00-17:00

Zondag 6 oktober: 12:00-17:00

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden