Vrijdag 18 oktober 2019

ONDERNEMEND Kyra Kasel nieuwe manager Ondernemersfonds Utrecht.

UTRECHT > Kyra Kasel wordt per 18 november 2019 de nieuwe fondsmanager van het Ondernemersfonds Utrecht. Zij volgt Alan Grommers op die per 1 oktober start als algemeen directeur bij Overvecht Vastgoed.

Op dit moment is Kyra Kasel Hoofd Publiciteit & Acquisitie bij het Utrechtse Community Theatergezelschap Stut Theater. Kyra heeft een Master in Kunsten, Cultuur en Media en een Bachelor in Communicatie- en Informatiewetenschappen.

Na het besluit van de gemeenteraad om het mandaat van het Ondernemersfonds met onbepaalde tijd te verlengen gaat het Ondernemersfonds een volgende uitdagende fase in. Het daarmee uitgesproken vertrouwen in het Ondernemersfonds schept ook verplichtingen. Met de komst van Kyra is de staf van het OfU weer compleet en kan er weer verder gewerkt worden aan de vitaliteit van Utrecht.

Het Ondernemersfonds is in 2012 opgericht voor eigenaren en gebruikers van panden die geen woning zijn, zoals winkelpanden, kantoren, bedrijven, horeca, musea, sportkantines, parkeergarages, scholen en ziekenhuizen. Veel eigenaren en gebruikers hebben zich sindsdien georganiseerd en gebruiken het fonds voor investeringen in gezamenlijke faciliteiten.

Ondernemers kunnen via het Ondernemersfonds investeren in gezamenlijke faciliteiten.

Het budget van 6,7 miljoen euro wordt betaald via de ozb-belasting op niet-woningen. Via het fonds worden in winkelstraten bijvoorbeeld bloembakken en verlichting rond de feestdagen betaald. Andere voorbeelden zijn een buurtconciërge in Utrecht Oost en het hoogwaardige cameratoezicht dat door acht bedrijventerreinen gezamenlijk werd geregeld

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden