Dinsdag 22 oktober 2019

ONDERNEMEND Win kaarten voor overnachten in een trampolinepark in de herfstvakantie

LEIDSCHE RIJN > Op zaterdag 26 oktober is er een exclusieve avondopening bij trampolinepark Jump-in in Leidsche Rijn. Een beperkt aantal gasten krijgt ook de unieke kans om te overnachten in een van de grootste trampolineparken van Nederland.

En VARnws geeft vier gratis kaarten weg voor de Jumpsessie van 21.00 tot 23.00 uur.

Er zijn 2x2 kaarten beschikbaar, die ook gelden voor de exclusieve overnachting in trampolinepark Jump-in. Het is een fantastisch pakket met Live DJ Set ft. DJ Bjorn, meet & greet ylambo en DJ Bjorn, jumpsokken, ontbijt en slush puppy.

Stuur een mail met naam en telefoonnummer naar redactie@varnws.nl en uit alle inzendingen worden dan twee winnaars geloot. Insturen kan tot woensdag 9 oktober 18.00 uur. De minimumleeftijd om te overnachten is 12 jaar en de maximumleeftijd is 21 jaar. Uiteraard is er de gehele avond en nacht toezicht aanwezig.

Je kunt ook al een kaartje kopen op www.jump-inutrecht.nl. Deze unieke avond en nacht is in samenwerking met DJ Bjorn en bekende influencer Yendor, online te vinden onder ‘ylambo’. De laatste jaren zijn social media zoals Instagram, TikTok en YouTube ontzettend populair geworden.

De influencers, zoals de personen achter deze kanalen worden genoemd, zijn zeer populair onder de jeugd. Geregeld gaan zij uitdagingen aan, zoals het proberen te overnachten in bijvoorbeeld pretparken en trampolineparken.

Met het evenement op 26 oktober in Utrecht kunnen gasten zelf een unieke avondopenstelling en overnachting ervaren.

Kijk voor alle informatie op www.jump-inutrecht.nl

1 REACTIE

Nicole4 oktober 2019 om 15:12

Ik zou graag de kaartjes willen winnen voor mijn zoon.
Met vriendelijke groet,
Nicole Klaassen
0642021602

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden