Maandag 14 oktober 2019

ONDERNEMEND Meubelen De Jager breidt uit met verlichting, karpetten en kunst

MAARSSEN > Dat Meubelen De Jager meubelen verkoopt, dat weten we natuurlijk al lang. Wat u misschien niet weet is, dat zij hun assortiment hebben uitgebreid met verlichting, karpetten en kunst.

Verlichting is belangrijk voor het creëren van de juiste sfeer in huis. Zij hebben een gevarieerd aanbod van lampen in verschillende stijlen. Van stoer industrieel naar natuurlijke lampen van hout. Trend 2019 zijn de vrije vormen, ronde vormen en vooral open lampen voor een speels effect. Ga eens je licht op doen!

Een karpet geeft warmte en zachtheid in de woonkamer. Meubelen de Jager heeft karpetten van goede kwaliteit, maar vooral leuk betaalbaar. De nieuwe wintercollectie is al binnen.

Een interieur maak je compleet door de puntjes op de i te zetten. Zo ook met kunst aan de muur. Een schilderij moet je zien, voelen en beleven. Nieuw in het assortiment zijn 3D art frame schilderijen en wandkleden van 100% biologisch katoen. Meubelen De Jager heeft geen webshop, maar heeft gewoon alle meubelen in winkel sfeervol gepresenteerd. Uiteraard kunt u via hun website de meubelen en andere sfeermakers alvast bekijken. In de winkel kunt u alles in het echt zien, op zitten en aan voelen. Afgelopen zomer is de showroom in Maarssen intern grondig aangepakt. Na veel timmerwerk en schilderwerk zijn er nieuwe ‘woonkamers’ gecreëerd. Nieuwe sfeerkamers met trendy kleuren en met nieuwe collectie, waaronder massief teakhout en meer. Laat je inspireren en adviseren in de winkel. Meubelen De Jager, Handelsweg 3, 3606 AA Maarssen, (0346) 243726, www.meubelendejager.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden