Maandag 14 oktober 2019

ONDERNEMEND Bij Imitch in Maarssen is het niet zomaar winkelen

MAARSSEN > Ben je op zoek naar een herfstoutfit? Dan is een bezoekje aan Imitch een must.

Bij de bekende damesmodezaak is het meer dan winkelen alleen. Elly, Joke en Marja zijn gastvrij en staan altijd klaar voor een persoonlijk advies. Ook een gezellig praatje, kopje koffie of wijntje zijn een vanzelfsprekendheid.

Imitch is ruim 30 jaar op de Plesmanlaan in Maarssen gevestigd. Een prestatie in deze tijd, want online winkelen wordt steeds groter en damesmodewinkels steeds zeldzamer.

Elly, verantwoordelijk voor inkoop, heeft het merkenbeleid daarom aangescherpt en een exclusief aanbod samengesteld. Met merken in verschillende prijsklassen en voor elk moment van de week.

Typerend voor Imitch is de aandacht voor Nederlandse merken. Zoals het merk NED, nieuw in de collectie. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De collectie van Juffrouw Janssen heeft altijd een spark en is voor de trendy en modebewuste vrouw.

Myrna Goossen en Donna Dura zijn geschikt voor de vrouw die net iets anders gekleed wil gaan.

Het Italiaanse designermerk Kocca heeft een uitgesproken stijl en is een smaakmaker bij Imitch.

Pause Café, het paradepaardje uit Frankrijk, heeft een kleurige collectie. Stuk voor stuk plaatjes om te zien. Superleuk voor een feestje of gewoon als je van mooie kleding houdt.

Via Appia, van Duitse oorsprong, richt zich op de sportieve en toch elegante momenten.

Rosner en Toni zijn pantalonmerken, geschikt voor alle vrouwen. Dus kom een kijkje nemen, want wie van spraakmakende mode houdt is aan het juiste adres bij Imitch!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden