Maandag 14 oktober 2019

ONDERNEMEND Celine show bij Reyer Lafeber the Optical Society

LEIDSCHE RIJN > De herfst heeft zijn intocht gedaan en overal zijn de prachtige oranje-, bruin- en geeltinten te zien. En ook op het gebied van de oogmode is daar weer zo een merk dat daar voortreffelijk bij past.

Celine eyewear, gemaakt uit de beste massieve acetaat platen, met overweldigende kleurnuances.

De zonnebrillen zijn reeds hartstikke bekend bij veelal jonge dames, maar de correctiemonturen nog niet en daar willen wij zeker verandering in gaan brengen.

Want wat zijn ze mooi, met hun brede veren, dikke randen en gave kleuren.

‘Wanneer ik aan Celine denk, dan spelen woorden als stoer en robuust door mijn gedachten. Stoer en toch ‘lady-like’, want onder de high society wordt er met regelmaat een Celine op de neus gespot.’

Zangeres Byonce en topmodel Gigi Hadid zijn liefhebbers van dit merk en dragen deze brillen met veel flair.

‘Zelf vind ik, wanneer een vrouw een Celine op heeft, ze een bepaalde jeugdigheid en speelsheid uitstraalt.’ aldus Liezel Lafeber.

‘Aanstaand weekend laten wij de gehele collectie zien en dat gaat gepaard met een Frans tintje. Beslist de moeite van een bezoekje waard.

Kom gerust langs aan de Parijsboulevard 89, in Stadscentrum Leidsche Rijn en beleef het samen met ons. En voor degene die al vaker langs zijn geweest, wij trakteren u wederom graag op een heerlijke robuuste koffie met een stukje taart of iets anders lekkers.’

Volg Reyer Lafeber op instagram, of facebook om op de hoogte te blijven van alle events die plaatsvinden in de sociëteit.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden