Donderdag 14 november 2019

ONDERNEMEND Djoprissa Administraties & Interim voor zakelijke en particuliere cliënten

MAARSSEN > Administratiekantoor voor boekhouding en belastingen. Wij zijn er voor het MKB, zzp’ers en particulieren. Uw volledige administratie of boekhouding is bij ons in goede handen.

We verzorgen uw dagelijkse administratie, uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, maar ook uw zakelijke aangiftes zoals omzetbelasting, loonbelastingen en andere zakelijke belastingen.

Onze aanpak voor zowel zakelijke als particuliere cliënten is persoonlijk en eerlijk; we adviseren u op basis van de financiële cijfers en uw wensen voor de toekomst. We vertalen ingewikkelde termen en uitgebreide berekeningen naar een begrijpelijk geheel. Zo houdt u overzicht over uw financiële zaken en blijft u nooit met vragen of onduidelijkheden zitten.

De voordelen van Administratiekantoor Djoprissa: voor particulieren en zakelijke cliënten, van (online) boekhouding tot belastingen, brede financiële kennis op diverse vlakken (Finance, Accounting en Controlling), eerlijk en helder advies: duidelijke taal voor iedereen en er is altijd ruimte voor u, geen wachtlijsten of selectie.

Heeft u hulp nodig bij uw aangifte inkomstenbelasting, het opzetten en/of bijhouden van uw boekhouding, het inzichtelijk maken van uw financiële situatie, het aanvragen van belastingtoeslagen of andere belastingzaken? Wij staan graag voor u klaar. Djoprissa Administraties & Interim bevindt zich in Maarssen, Breedstraat 18, natuurlijk kunnen we u ook thuis bezoeken voor een kennismaking. Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op: info@djoprissa.com, (0346) 283072, 06-51384855.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden