Donderdag 21 november 2019

ONDERNEMEND Inloopspreekuur uitvaart in Verenigingsgebouw De Zandweg, De Meern

DE MEERN > Dinsdag 12 november houdt Amenti Uitvaartverzorging inloopspreekuur van 10.00 tot 12.00 uur in het café van Verenigingsgebouw De Zandweg, Zandweg 148 in De Meern.

Voor iedereen

Het inloopspreekuur is voor iedereen die vragen heeft over het regelen van een uitvaart. Laat u op voorhand informeren, zodat u op het moment zelf niet verrast wordt door vragen waar u niet aan gedacht had. Wat soms kan leiden tot ongewenste situaties of ongewenst hoge kosten.

U kunt denken aan vragen over onze diensten, producten en kosten. Maar ook over hoe u zich goed kunt voorbereiden of hoe het zit met uw uitvaartverzekering.

Vrijblijvend

Het inloopspreekuur van Amenti Uitvaartverzorging is kosteloos en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. Het doel is mensen te informeren over hun persoonlijke situatie en alle mogelijkheden.

Stel gerust uw vraag. U krijgt heldere uitleg, bruikbaar advies, of alternatieve mogelijkheden aangereikt.


Regelmatig inloopspreekuur

Amenti Uitvaartverzorging houdt regelmatig inloopspreekuur. Komt 12 november u niet uit, kijk dan in de agenda op www.amentiuitvaartverzorging.nl waar en wanneer het volgende inloopspreekuur wordt gehouden.

Los van het inloopspreekuur kunt u -ook vrijblijvend- een afspraak maken voor een individueel gesprek bij u thuis.

U bent welkom. Wij ontvangen u graag met een kopje thee of koffie.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden