Donderdag 21 november 2019

ONDERNEMEND Danny Timmer Beveiliging/Inbraakpreventie gemeente Stichtse Vecht

STICHTSE VECHT > De dagen worden weer korter; het inbrekersseizoen is helaas weer begonnen. Inbraak in uw woning of bedrijfspand – u moet er niet aan denken. Materiële waarde valt te verzekeren, maar emotionele waarde maakt sommige eigendommen onvervangbaar. En wat te denken van uw gevoel van veiligheid?

Danny Timmer is de enige gecertificeerde vakman in de regio Stichtse Vecht die de nieuwste technieken toepast om uw huis of bedrijfspand veiliger te maken. De hoge standaarden die hij hanteert, voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Tijdens de druk bezochte inbraakpreventieavond op woensdag 9 oktober jl. in Loenen a/d Vecht i.s.m. de politie en de gemeente Stichtse Vecht was Danny Timmer ook aanwezig om vragen van de bewoners te beantwoorden en hen van advies te voorzien. Bij een aantal bewoners is hij al langs geweest om hun woning op maat te beveiligen conform de eisen van het bovengenoemd politiekeurmerk.

De voordelen van beveiligen door Danny Timmer zijn:

• 95% minder kans op inbraak;

• tot 20% korting van uw verzekeraar op de premie van uw inboedelverzekering;

• advies op maat en specialistische kennis op het gebied van beveiliging.

Wacht dus niet tot er bij u ingebroken wordt, maar neem contact op met Danny Timmer Beveiliging voor een vrijblijvende inbraakpreventiecheck.

Danny Timmer Beveiliging, Mecklenburgstraat 26, 3621 GP Breukelen, 06-27582508, info@dannytimmer.nl. Houd ook zijn Facebook pagina in de gaten voor actuele acties. Naast beveiliging bent u bij hem ook aan het juiste adres voor onderhouds- en timmerwerkzaamheden.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden