Zondag 15 december 2019

ONDERNEMEND Goed voorbereid de winter in met MijnKia Testdag bij KIA Kooijman Utrecht

UTRECHT > Kia-rijders zijn op zaterdag 9 november van harte welkom bij KIA Kooijman Utrecht voor de 13e editie van de landelijke MijnKia Testdag. Op deze dag kan iedereen zijn of haar Kia op 10 belangrijke punten laten controleren. Bovendien ligt er na afloop voor elke Kia-rijder een unieke Kia-verrassing klaar.

Uitgebreide check

De MijnKia Testdag is elk jaar traditioneel op de tweede zaterdag van november. Het is voor Kia-rijders het ideale moment om de auto nauwgezet te laten inspecteren om er zeker van te zijn dat deze goed voorbereid is op winterse omstandigheden. Tijdens de MijnKia Testdag worden verschillende zaken gecheckt waaronder het motoroliepeil, koelsysteem en remsysteem maar ook de multi-riem, accu, verlichting, banden en wielophanging inclusief de stuurrichting en de uitlaat-en ophangrubbers.

Leuk cadeau

Deze wintercheck - ter waarde van € 19,95 - is voor Kia-rijders helemaal gratis. Een ieder die er gebruik van maakt, krijgt een leuk cadeau. De Kia-dealers en –reparateurs adviseren klanten ook over mogelijke verbeterpunten aan hun auto. Er kan indien gewenst daarvoor direct een afspraak gemaakt worden.

Nog veel meer te beleven

De gratis wintercheck voor Kia-rijders past perfect binnen het overkoepelende concept van ‘Promise to Care’, bedoeld om Kia-rijders onbezorgd van hun Kia te laten genieten, óók als die al wat ouder is. Tijdens de MijnKia Testdag is er bovendien van alles te beleven bij de Kia-dealer. Kia-rijders kunnen zich online aanmelden om een afspraak te maken of door rechtstreeks contact op te nemen met KIA Kooijman Utrecht

Meijewetering 39 , Utrecht Contact : 030 26 60 044 www.kooijmanutrecht.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden