Zondag 15 december 2019

ONDERNEMEND Internationale topper bij Autobedrijf van Yperen

MIJDRECHT > Jos Priem heeft niet stilgezeten. Na de overname van Autobedrijf van Yperen in 2018, nam hij tegen het einde van dat jaar de activiteiten van de Vakgarage Mijdrecht van Co Kentrop over en in 2019 fuseerde hij met ASM.

De krachten van deze bedrijven zijn nu gebundeld op één locatie aan de Constructieweg 2 in Mijdrecht. Door de fusie met ASM haalde Jos Danny Versluis naar de Constructieweg. Danny is een diagnose-specialist die internationaal beter bekend is als ‘Diagnosedan’. Danny traint en ontzorgt andere specialisten en als hij een leuke storing heeft dan deelt hij deze via zijn Youtube-kanaal. Ook staat Danny maandelijks in het technische vakblad AMT. Het Youtubekanaal Diagnosedan heeft inmiddels 35.000 volgers en groeit snel. Regelmatig brengen internationale gasten een bezoek aan het bedrijf en Danny is regelmatig op bezoek bij andere bedrijven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Autobedrijf van Yperen ontzorgt niet alleen particulieren, maar ook veel autobedrijven in de regio. Bedrijven kunnen terecht voor specialistische hulp en in de toekomst ook voor trainingen. De automotive markt verandert snel en Jos zag al gauw in dat autobedrijven elkaar in de toekomst steeds meer nodig gaan hebben: ‘samen sterker’ is dan ook het motto.

Wil u meer weten over Autobedrijf van Yperen, breng dan eens een bezoek aan ons bedrijf of neem eens een kijkje op Youtubekanaal Diagnosedan.

Heeft u vragen, bel ons gerust of kom eens langs. Autobedrijf van Yperen, Constructieweg 2, 3641 SB Mijdrecht, (0297) 284610 en info@vanyperen.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden