Donderdag 21 november 2019

ONDERNEMEND Hoge prijzen voor goud bij de Goud Inkoop Bus

STICHTSE VECHT > De goudprijs staat historisch hoog en een bezoek aan de bekende goudbus met een gratis taxatie kan dus zeker de moeite waard zijn. De Goud Inkoop Bussen van Juwelier van Moorsel komen om de 14 dagen in de Vechtstreek. De bus staat op dinsdag 12 november tussen 11.00 en 16.30 uur op de weekmarkt in Vleuten. Op woensdag 13 november kunt u al uw goud weer aanbieden bij de Inkoop Bus op het marktplein in Bisonspoor in Maarssenbroek van 10.00 tot 16.30 uur. Kijk ook op www.goudinkoopbus.nl voor alle informatie en mogelijkheden. De ervaren goudsmeden in de bus taxeren de inruilwaarde van de gouden en/of zilveren sieraden en ook munten, tandengoud en zelfs zilveren bestek en couverts.

Na de taxatie, die geheel vrijblijvend en kosteloos is, kan het getaxeerde bedrag direct contant aan de klant uitgekeerd worden. Misschien een leuk extraatje voor een cadeautje? Wilt u een advies over een reparatie aan uw gouden of zilveren sieraden, kom dan ook even langs in de Goud Inkoop Bus.

Buiten de inkoop van goud en zilver geeft de goudsmid in de bus, die zelf ook de reparaties uitvoert, graag advies. Aanpassingen of iets laten maken van een sieraad van uw dierbare, alles is mogelijk. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig juweliers die alles echt zelf repareren; dit wordt meestal opgestuurd. Bij de plaatselijke juwelier krijgt u vaak niet de goudsmid zelf te spreken. In de Goud Inkoop Bus is de goudsmid altijd aanwezig.

Kom langs in de bus laat uw goud en zilver taxeren: u zult versteld staan wat u hiervoor terugkrijgt.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden