Dinsdag 10 december 2019

ONDERNEMEND Bourgondië’s Wat de Pot Schaft: iedere dag verse maaltijden gratis thuisbezorgd!

BREUKELEN > Alweer 8 jaar kookt Renée van Bourgondië Catering & Kookschool vol liefde en aandacht met haar team dagelijks heerlijke maaltijden die in de hele Stichtse Vecht gratis worden thuisbezorgd! Tijd om eens te kijken hoe dat gaat in die sfeervolle keuken aan de Dannestraat in Breukelen.

Wie nemen die maaltijden af?

“Onze vaste klantenkring bestaat veelal uit ouderen die niet meer zelf kunnen of willen koken. Maar, ook voor drukke gezinnen blijkt “De Pot” een uitkomst. En, dagelijks voorzien wij ook 7 lokaties van Kind&Co van warme maaltijden!”

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

“Klanten kunnen kiezen uit verschillende maten: small, medium en large. Wij leveren in ovenbestendige bakjes, maar hebben ook magnetronverpakkingen voor mensen die geen oven hebben.

Veel mensen kiezen voor vaste leverdagen. Maar, men kan ook per dag bestellen.

Wij hebben twee vaste chauffeurs die tussen 14.30 en 18.00uur bezorgen. Veel klanten kennen wij persoonlijk, bij ouderen hebben wij soms zelfs het telefoonnummer van de kinderen mocht er eens iets zijn.”

En wat zijn de kosten?

“De prijzen variëren van € 6,40 tot € 10,80, wij adviseren bij het te kiezen formaat. We factureren eens per drie weken zodat klanten nooit geld in huis hoeven te hebben.”

Wat staat er op het menu?

“Dat is heel divers, van Hollandse stamppot tot pasta en rijstgerechten! We koken met veel verse groenten en maken geen gebruik van kant en klaar producten.”

Voor meer informatie: www.bourgondie.com of 06-47412060

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden