Dinsdag 10 december 2019

ONDERNEMEND Balijepark mag meedoen aan actieweek voor sterrenrestaurants

DE MEERN > Tijdens de speciale Michelin Sterren Restaurant Week “Dining with the Stars” biedt Balijepark in De Meern een geweldig, en bovendien voordelig, menu aan.

Dining with the Stars is normaliter voorbehouden aan restaurants met minimaal één Michelinster, maar Balijepark is verkozen om mee te doen in de categorie ‘veelbelovende restaurants’. Vanwege de uitmuntende beoordelingen die Balijepark elk jaar opnieuw krijgt tijdens de Nationale Restaurant Week, worden zij gezien als Rising Star en kanshebber voor een felbegeerde Michelinster.

“Een grote eer,” zegt chef-kok en eigenaar Julien van Stokkem. “En het houdt ons scherp om onze gasten te blijven verleiden met bijzondere smaakcombinaties. Bij al onze producten kijken we naar kwaliteit en duurzaamheid. En we werken het liefst met producten met een positief verhaal, zoals onze eigen geselecteerde olijfolie, een fantastische olijfolie. Deze heeft een bijzonder explosief karakter, net als Sicilië, het vulkaangebied waar de olie vandaan komt. Tijdens Dining with the Stars, van 25 november t/m 11 december, serveren we een 5-gangenlunch voor € 42,50 of een 6-gangendiner, inclusief amuse, voor €52,50. Indien gewenst, schenken we bij elke gang een bijpassende wijn.

Verder verklap ik niets, kom vooral langs en laat je verrassen.” Reserveren kan via www.balijepark.nl of telefonisch via 030 6621254. Er is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar. Lukt het je niet om tijdens Dining with the Stars een tafeltje te bemachtigen bij deze veelbelovende, culinaire parel van Leidsche Rijn? Je bent ook op een ander moment van harte welkom, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Informatie hierover vind je op www.balijepark.nl/kerst. Balijepark is 7 dagen per week geopend vanaf 12 uur, op dinsdag vanaf 17:30 uur. Wil je op de hoogte blijven van het culinaire nieuws rondom Balijepark? Abonneer je dan via de website op hun nieuwsbrief, of volg ze op Instagram en/of Facebook.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden