Zondag 15 december 2019

ONDERNEMEND Hearts&Arrows in Breukelen voor de mooiste en leukste cadeaus

BREUKELEN > De feestdagen staan voor de deur en ons team staat klaar voor de laatste drukke en gezellige weken van het jaar. 2019 is voorbij gevlogen. We vieren al weer de tweede Kerst in onze nieuwe winkel op de Kerkbrink nummer 6.

Naast onze vertrouwde collecties goud en diamant van Monzario, Bigli, Leoni en Mio Fallegro hebben wij ook diverse merken zilver. Ook onze horlogecollectie hebben wij uitgebreid.

Naast de vertrouwde merken Seiko en Pulsar zijn enkele merken weer terug van weggeweest.

U bent natuurlijk bekend met de minimalistische Scandinavische ontwerpen op heel veel gebieden. In die stijl hebben wij Jacob Jensen en Danish Design in de collectie en natuurlijk niet te vergeten Bering.

Als stoer Zwitsers merk is Swiss Military Hanowa terug. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. In het hogere segment hebben wij Edox en Raymond Weil. Beide prachtige Zwitserse uurwerken met een fraaie uitstraling. Nieuw in de collectie is Kerbholz. Een eigentijds horlogemerk van hout. Duurzaamheid staat voor deze jonge ontwerpers voorop. Voor elk verkocht horloge wordt er een boom geplant in Afrika of Midden-Amerika.

Ook op het gebied van sieraden adviseren wij u graag ten aanzien van een uniek sieraad of herontwerp van een bestaand sieraad. Daar nemen wij ruim de tijd voor en dat kan ook na openingsuren als u dat prettig vindt. Kortom wij ontmoeten u graag in de winkel als u op zoek bent naar een levenslange herinnering in de vorm van een sieraad.

Uiteraard kunt u ons volgen via Facebook, Instagram en onze website (www.heartsenarrows.nl).

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden