Zondag 15 december 2019

ONDERNEMEND Resto VanHarte Leidsche Rijn ontvangt bijdrage Rabobank Stimuleringsfonds

LEIDSCHE RIJN > Resto VanHarte Leidsche Rijn ontvangt op vrijdag 29 november een bijdrage van het Rabobank Stimuleringsfonds om wekelijks een brunch te organiseren in Buurtcentrum Bij de Buren. Elke week kan iedereen aanschuiven om te genieten van een lekkere, gezonde en betaalbare brunch met goed gezelschap. Volgende week vrijdag is deze extra feestelijk door de uitreiking van de cheque door Mariska Messink-Daalhuizen, coördinator Marktteam Leidsche Rijn van Rabobank Utrecht en Omstreken. Houd je van lekker eten en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Kom langs, schuif gezellig aan en vier deze mijlpaal mee met Resto VanHarte.

Rabobank Stimuleringsfonds maakt buurtbrunch mogelijk

Rabobank Utrecht en Omstreken geeft jaarlijks een deel van hun winst aan de samenleving. Dat doen ze onder meer via het Stimuleringsfonds. Inwoners, verenigingen en stichtingen in Utrecht en Nieuwegein kunnen bij hen terecht voor versterking van hun wijk. Hiermee geeft Rabobank projecten en initiatieven in Utrecht, Nieuwegein, De Meern, Vleuten en Harmelen een steuntje in de rug. Resto VanHarte ontvangt het bedrag voor haar succesvolle bijdrage aan het creëren van meer verbinding in de buurt door mensen met elkaar in contact te brengen aan de eettafel.

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte

Iedereen is welkom om aan te schuiven bij de feestelijke brunch. De bijdrage voor de brunch is 5 euro pp, met u-pas 4 euro of minder. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Er kan niet gepind worden. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Naast het Resto in Leidsche Rijn is Resto VanHarte ook geopend op dinsdag en vrijdag in het 3Generatiecentrum, Bernadottelaan 23 in Kanaleneiland en op woensdag en de laatste zondag van de maand in ZIMIHC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Overvecht.


Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden