Donderdag 12 december 2019

ONDERNEMEND Hardlopen en shoppen tijdens The Wall run 2019

LEIDSCHE RIJN > Veel lachende gezichten te zien tijdens de The Wall run in Leidsche Rijn. 300 deelnemers liepen tijdens deze ‘fun run’ voor het eerst dwars door het 800 meter lange gebouw heen.

Funrun

Er was een bijzondere route uitgezet, waarbij de deelnemers onder andere door de winkels van DAKA en Decathlon liepen. Daarnaast was een deel van het parkeerdek afgezet, waar de fanatieke lopers in groepjes overheen renden. Ook ging het parcours langs plekken waar de normale bezoeker normaal niet komt. Zo was een deel van de expeditieruimte tijdelijk beschikbaar gesteld voor The Wall run. Deelnemers van alle leeftijden deden mee en konden vooraf kiezen voor een route van 1, 2.5 of 5 km.

Hardlopen en shoppen

De sportievelingen die over de finish kwamen, kregen als beloning een medaille maar ook een speciale actiekaart met kortingen en gratis producten van de winkels in The Wall. Daardoor kon er na de sportieve presentatie ook nog naar hartenlust geshopt worden. Dit zorgde voor zichtbaar vrolijke bezoekers.


The Wall

Het Retail- en Leisure centrum The Wall ligt tegen Leidsche Rijn aan, een van de grootste nieuwbouwlocaties van Nederland. Je kunt er terecht voor alles op het gebied van elektronica, sport en beweging, speelgoed en entertainment. Retailers die in The Wall zijn gevestigd zijn Amac, Mediamarkt, BCC, Decathlon, Daka, Toychamp en Mantel. Begin volgend jaar komt daar de keuken-, vloeren en badkamerspecialist Maxaro bij. Daarnaast zijn er vestigingen van Doppio, FoodExplore en McDonalds en heeft The Wall met Play-in de grootste indoor speeltuin van Nederland.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden