Dinsdag 10 december 2019

ONDERNEMEND Komende zondag opent er een groot pop-up Kerstbomen Doolhof in Leidsche Rijn Centrum!

LEIDSCHE RIJN > Zondag opent er een groot kerstbomen doolhof in het winkelgebied van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. Het pop-up kerstbomen doolhof is bijna 1.000 vierkante meter groot en bestaat uit ruim 750 echte kerstbomen.

Het doolhof wordt op maat gemaakt van echte in Nederland gekweekte kerstbomen. Een aantal bomen zijn geadopteerd door lokale bedrijven. Na adoptie wordt er voor ieder geplaatste boom een nieuw exemplaar teruggeplaatst in de natuur.

Met het doolhof biedt het winkelgebied een alternatief voor de welbekende ijsbaan, welke jaarlijks in veel steden en dorpen wordt georganiseerd. Het doolhof bezoeken belooft een echte beleving te worden met heel veel kerstbomen, animatie acts, kerstmuziek, kleine lampjes en hopelijk een flink pak sneeuw! In het doolhof hebben bezoekers ook nog de mogelijkheid om op zoek te gaan naar de oplossing van een kerstraadsel. De winnaar van dit raadsel gaat er vandoor met een gezinsticket naar Disneyland Parijs ter waarde van maar liefst 1.000 euro.

Het Kerstbomen Doolhof is een initiatief van vastgoedbeheerder ASR en de ondernemers in Leidsche Rijn Centrum. Zij willen gezinnen met jonge kinderen verleiden om naar het gebied te komen. Leidsche Rijn Centrum is in 2018 geopend en beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en horeca.

Het doolhof opent a.s. zondag 8 december om 12:00 uur. Het Kerstbomen Doolhof is vanaf dan tot en met zondag 29 december dagelijks te bezoeken tussen 12:00 – 17:00 uur. (m.u.v. 1e Kerstdag)

Momenteel wordt er door een team dagelijks al hard gewerkt aan de opbouw van deze unieke attractie.

Meer informatie over Het Kerstbomen Doolhof is te vinden op: leidscherijncentrum.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden