Zondag 22 september 2019

REGIO Run for KiKa Winterrun 2019 gaat zondag van start in Maximapark

LEIDSCHE RIJN > Op zondag 27 januari staan er meer dan 1200 enthousiaste hardlopers aan de start van de Run for KiKa Winterrun in Utrecht. Deze deelnemers zetten zich allemaal in voor maar één doel: het genezingspercentage van kinderkanker verhogen van 75 naar 95 %.

Stichting Kinderen Kankervrij is sinds 2002 al een welbekend begrip in ons land. KiKa gelooft in actieve oplossingen om het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen van 75% naar 95% en organiseert daarom elk jaar Run for KiKa op verschillende locaties in Nederland.

Uitnodiging

Run for KiKa nodigt u uit om op zondag 27 januari langs te komen in het Máximapark om samen met ons te genieten van de Run for KiKa Winterrun. Het belooft een mooie winterse dag te worden waarbij een fantastisch bedrag bij elkaar wordt gerend voor Stichting Kinderen Kankervrij! Op dit moment is er al €150.000 opgehaald. U bent van harte welkom om langs te komen. Voor perskaarten kunt u contact opnemen met de organisatie.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: het terrein opent om 14.30 uur haar deuren waarbij we om 15.30 uur aftrappen met de KidsRun. Om 16.00 uur zal de Kanjerkroning en cheque-uitreiking plaatsvinden. Vervolgens starten we om 16.30 met de 10 km en gaan we om 16.45 uur door met de 5 km. Run for KiKa is voor jong- en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Zij zetten zich samen in voor meer onderzoek naar kinderkanker.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden