Zondag 17 november 2019

REGIO Burgemeester Molkenboer beëdigd voor 2e termijn

WOERDEN > Afgelopen vrijdag 22 februari heeft de Commissaris van de Koning van de Provincie Utrecht, Hans Oosters, Victor Molkenboer beëdigd voor zijn 2e termijn als burgemeester van de gemeente Woerden.

Dit alles gebeurde in een bijzondere raadsvergadering. In een ontspannen sfeer werden mooie woorden gesproken. Er werd gememoreerd wat er de afgelopen 6 jaar is gebeurd en wat er nog aan opgaven ligt. Ook de persoonlijkheid van de burgemeester werd van vele kanten beschreven. Uiteraard met een kwinkslag.

Victor Molkenboer gaf aan dat hij er erg veel zin in had om de komende 6 jaar voor de gemeente Woerden aan de slag te gaan. Er is de afgelopen 6 jaar veel bereikt, maar er is ook nog veel te doen. Hij ziet het als een belangrijke opdracht om in de komende periode samen met anderen antwoord te gaan geven op de vraag: Waar wil Woerden over 15 tot 20 jaar staan?

Molkenboer: ‘De afgelopen 6 jaar heb ik de gemeente op heel veel manieren leren kennen. Woerden is het gemiddelde voorbij en staat aan het begin van een nieuwe schaalsprong. Samenhang en verbinding zijn voor mij sleutelwoorden. Iedereen is immers onderdeel van de samenleving. Graag zal ik me de komende jaren onverminderd voor Woerden inzetten of het nu gaat om de participatie van inwoners, een veilige woonomgeving of het vieren van een geweldig feest: 650 jaar Woerden!’

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden