Zondag 15 september 2019

REGIO Utrechtse deskundigen voor een goed waterschapsbestuur

UTRECHT > De AWP niet politiek wel deskundig doet met een lijst met waterdeskundigen mee aan de komende waterschapsverkiezingen. De waterschapsverkiezingen voor het waterschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) worden gehouden op 20 maart 2019. Alle inwoners van het gebied mogen dan stemmen voor de vertegenwoordiging in het bestuur.

De AWP lijsttrekker Carel Dieperink uit Leidsche Rijn (links op de foto) geeft met trots aan dat het AWP-team bestaat uit deskundigen met kennis van bestuur & beleid, oppervlaktewater, grond- en drinkwater, afvalwaterzuivering, waterkwaliteit, ecologie, stedelijk waterbeheer, communicatie, juridische zaken, ICT, financiën en recreatie.

De AWP is niet gebonden aan een traditionele politieke partij. Water is immers té belangrijk om aan de politieke waan van de dag over te laten! Onze deskundigen zorgen dat eerst de feiten op tafel komen en alternatieven worden onderzocht. De AWP wil de waterhuishouding zo inrichten dat iedereen veilig en met plezier in ons gebied kan wonen, werken en recreëren. Huishoudens betalen momenteel een groot deel van de waterschapsbelasting. De AWP wil dan ook meer aandacht voor het water in de stad. Zonder inbreng van de burgers kan dit niet.

De AWP niet politiek wel deskundig heeft bij de verkiezingen bij HDSR lijst nummer 8.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden