Zaterdag 21 september 2019

REGIO Middag over vijftigplussers en werk in de Munt

UTRECHT > De economie bloeit weer als nooit tevoren. Toch heeft de vijftigplusser die om wat voor reden zonder werk komt te zitten het moeilijk om weer aan de slag te komen. Werken voor Elkaar inspireert deze groep via netwerkcafe’s om actief met deze problematiek aan de slag te gaan. Woensdag 24 april organiseert Netwerkcafé Utrecht weer een groot evenement in de Munt in Utrecht.

Wat is er mogelijk? Je kunt je cv en LinkedIn-profiel laten checken. Het is mogelijk te speeddaten met een sollicitatiecoach, loopbaancoach of lifecoach en tips te krijgen voor je motivatiebrief. Het UWV Werkloket zit klaar voor vragen over mogelijke opleidingstrajecten en de opleidingsvoucher of algemene vragen over het UWV. Laat een goede profielfoto van jezelf maken of doe mee aan het onderdeel ‘Meet and match’, dat staat voor informele ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden. Verder zijn er workshops over LinkedIn en jezelf pitchen. Wissel ervaringen uit met andere werkzoekenden maar raak ook geïnspireerd! Entree is gratis.

Woensdagmiddag 24 april 2019 ‘Sla munt uit je talent!’. Muntgebouw Utrecht, Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht. 13.00 – 16.15 uur.

Kijk ook op onze site: https://sites.google.com/view/werken-voor-elkaar/werken-voor-elkaar

Fotobijschrift: De Munt is 24 april de plek voor het event over vijftigplussers en werk.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN



© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden