Zaterdag 21 september 2019

REGIO Syntus Utrecht en U-OV brengen je thuis met het Koningsnachtnet.

REGIO > Het leukste feestje van het jaar komt er weer aan! Dit jaar rijden U-OV en Syntus Utrecht weer samen een uitgebreid Koningsnachtnet tijdens Koningsnacht. Zo kom je ook 's nachts weer thuis na een bezoek aan de vrijmarkt of een van de andere activiteiten tijdens Koningsnacht!

Tijdens Koningsnacht, in de nacht van 26 op 27 april, brengen Syntus Utrecht en U-OV je thuis met het Koningsnachtnet. Er rijden 21 buslijnen die Utrecht CS met tal van wijken in de stad en plaatsen in de regio verbinden. Nieuw dit jaar is dat de er nu ook een nachtbus van Utrecht naar Veenendaal, Rhenen en Wageningen rijdt. Ook rijdt er dit jaar voor het eerst een nachtbus naar Leerdam en Gorinchem. Alle bussen vertrekken vanaf haltes C op busstation Jaarbeurszijde.

OV-chipkaart

Reizigers in het bezit van een OV-chipkaart betalen afhankelijk van hun bestemming € 4,10, € 6,20 of € 7,20 voor de rit naar huis. Abonnementen en studentenreisproducten zijn niet geldig op dit Koningsnachtnet, dus reizigers moeten zorgen dat er voldoende saldo op de OV-chipkaart staat.

Speciale Koningsnachtkaartjes

Reizigers die niet in het bezit zijn van een OV-chipkaart kunnen hun Koningsnachtkaartje kopen bij de pop-up verkoopkraam in de hal van Utrecht CS. Dit kan vanaf 21:30 uur tot de laatste bus vertrekt. Het kaartje kan daar alleen met pin betaald worden en kost € 7,20.

Meer informatie vind je op syntusutrecht.nl/koningsnacht of U-OV.info/koningsnacht

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden