Vrijdag 17 augustus 2018

SPORT Ben jij het talent dat wij zoeken voor onze jeugdselecties van PVCV?

VLEUTEN > Voetballen in de jeugdselecties bij PVCV in Vleuten? Meld je aan voor training in Maart, April of Mei!

PVCV biedt ook dit jaar de mogelijkheid aan spelers van buiten de club om een plaatsje te bemachtigen in de selectieteams.

In de maanden Maart, April en Mei geven wij deze spelers de kans om één of meerdere keren mee te trainen met de huidige selectieteams van PVCV om hun kwaliteit te laten zien aan onze trainers.

Waarom selectievoetbal spelen bij PVCV? Wij weten wel 10 redenen:

1. PVCV is een gezellige én ambitieuze vereniging en heeft een modern sportpark met nieuwe kantine, nieuwe kleedkamers, 3 kunstgrasvelden en 1,5 grasveld.

2. Selectiespelers trainen bij PVCV drie keer in de week met hun team.

3. Gediplomeerde trainers begeleiden al onze eerste selectieteams (en vaak ook onze tweede teams.).

4. PVCV selectieteams spelen op een hoog niveau. Onze onderbouw (JO7 t/m JO12) speelt op het hoogste amateurniveau in Nederland.

5. Een kledingplan, waardoor alle spelers bij PVCV de beschikking hebben over nette en verzorgde kleding.

6. PVCV organiseert leuke activiteiten voor de jeugd waaronder voetbaldagen in de vakanties, zaalevenementen in de winter, het sterk bezette Leidsche Rijn Onderbouw Cup toernooi en het seizoens-afsluitende PVCV-voetbalkamp.

7. Selectieteams van PVCV doen het hele jaar door mee aan de grote toernooien in Nederland én in het buitenland. Dat is niet alleen een in de voetbalopleiding, maar natuurlijk ook een bijzondere ervaring.

8. PVCV heeft een intensieve samenwerking met FC Utrecht en goed contact met andere Betaald Voetbal Organisaties (BVO). De afgelopen jaren hebben meerdere jeugdspelers van PVCV de overstap gemaakt naar een BVO. Niet alleen naar FC Utrecht, maar ook naar PSV en Vitesse.

9. PVCV is een club met een sterke eigen identiteit die een belangrijke maatschappelijke rol speelt in de wijk waar spelers zich steeds meer erg aan verbonden voelen. Steeds meer mensen vinden en zeggen dat PVCV meer dan een club is en daar streven we als vereniging naar: om ambitie en plezier hand in hand te laten gaan.

10. PVCV heeft recent het beleidsplan 2017-2021 vastgelegd en goedgekeurd en de organisatiestructuur van het selectievoetbal verder verstevigd en uitgebreid om de talententeams nog beter te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling.

PVCV selectieteams trainen op maandag, dinsdag en donderdag en spelen wedstrijden op zaterdag. De trainingen voor gastspelers zijn op de maandag en/of donderdag.

Spelers kunnen zich aanmelden via selectie@pvcv.nl onder vermelding van voornaam, achternaam, geboortedatum, naam en telefoonnummer ouders en huidige vereniging en team. Na aanmelding zal binnen drie dagen contact worden opgenomen.

Technische Jeugdcommissie PVCV

Over PVCV Vleuten

PVCV is opgericht in 1932 en kenmerkt zich als professionele dorpsclub. De jeugdafdeling van PVCV is sinds de start van de bouw van Leidsche Rijn in 1998 enorm gegroeid en behoort nu tot de clubs met de meeste (jongens) teams in Nederland. In de JO8 t/m JO12 (onderbouw) spelen de selectieteams zonder uitzondering op het hoogste niveau in het District West I. Onze middenbouw en bovenbouw selectie teams spelen op 1e klasse , hoofdklasse dan wel 3e divisie niveau met de ambitie de komende jaren verder te groeien.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden