Maandag 21 januari 2019

SPORT Training Walking Football met FC Utrecht Old Stars bij VV De Meern

DE MEERN > Op dinsdag 15 januari is er een open training Walking Football met FC Utrecht Old Stars bij VV De Meern van 11.00-12.00 uur. Walking Football is voetbal voor senioren van 55+ en voor iedereen die het leuk vindt. Voor meer informatie of meedoen aan de Open Training walkingfootball@vvdemeern.nl.

Walking Football is voetbal voor senioren van 55+ en voor iedereen die het leuk vind. De huidige groep bestaat uit spelers tussen de 40 en 80 jaar. Heb je altijd al graag de voetbalschoenen weer uit de kast willen halen, dan is dit je kans om kennis te maken met het Walking Football bij V.V. De Meern.

De open training op 15 januari a.s. vindt plaats op het Sportpark V.V. De Meern, Loenenseboslaan 2 in De Meern. Tijdstip: van 11.00-12.00 uur. Ben je geïnteresseerd, kom dan gerust een kijkje nemen. Maar zelf de voetbalschoenen aantrekken en meedoen is misschien nog leuker!

Voor meer informatie over Walking Football bij V.V. De Meern of deelname aan de Open Training kunt u contact opnemen met Mirjam Klever via: walkingfootball@vvdemeern.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden