Zaterdag 21 september 2019

SPORT Spetterende eindshow en wedstrijd door KVM on Ice op de Vechtsebanen!

UTRECHT > Op zondag 3 maart organiseert de kunstschaatsvereniging KVM On Ice de jaarlijkse wedstrijd de KVM Open op de Vechtsebanen. Van Utrecht tot aan Groningen, deelnemers uit het gehele land zullen tijdens deze wedstrijd hun uiterste best doen om bij de jury een verpletterende indruk achter te laten.

Aansluitend op de KVM Open vindt de improvisatiewedstrijd plaats voor de leden van KVM On Ice. Dit is een wedstrijd die speciaal wordt georganiseerd voor leden die nog hard aan het oefenen zijn voor de diploma’s, of hier net mee klaar zijn, en nu eerste wedstrijdervaring op doen. Hartstikke spannend dus! De toegang tot de wedstrijd is gratis.

Het winterseizoen wordt traditioneel afgesloten met een spetterende eindshow op zaterdag 16 maart, uiteraard ook op de Vechtsebanen. Gebruik deze avond je fantasie, want met het thema Fantasy zul je je vermaken met de meest uiteenlopende optredens. Bijna 100 leden zullen hun kunsten vertonen in prachtige kleding en zij worden begeleid door professioneel licht en geluid dat wordt verzorgd door VMS Events. Wil jij hier (natúúrlijk) ook bij zijn? De show begint om 19.00 uur, en tickets zijn vanaf 18.30 uur te koop bij de kassa aan de ingang van de binnenbaan. Tickets kunnen alleen contant afgerekend worden. Tot zaterdag 16 maart!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden