Dinsdag 17 september 2019

SPORT MHC Fletiomare opent jeugdinschrijving voor nieuwe hockeyseizoen !

VLEUTEN > Hockeyvereniging MHC Fletiomare opent op 11 maart de inschrijving voor nieuwe jeugdleden die in het nieuwe hockeyseizoen, dat eind augustus 2019 van start gaat, willen komen hockeyen.

Elk jaar heeft de grootste hockeyvereniging van Utrecht/Leidsche Rijn plek voor ruim 120 nieuwe jeugdleden in de jongste leeftijdscategorie: de 1e jaars F.

Kinderen die vóór 1 oktober 2019 zes worden, kunnen zich vanaf 11 maart aanmelden voor een hockeylidmaatschap voor het nieuwe hockeyseizoen. De inschrijfperiode sluit op 12 april 2019. Ook oudere kinderen kunnen zich aanmelden om kans te maken op een plek in een bestaand hockeyteam in de eigen leeftijdscategorie.

MHC Fletiomare beschikt over een mooie accommodatie met eigen clubhuis direct aan Het Lint in Het Maximapark en is op de fiets makkelijk en veilig te bereiken. De 6 kunstgrasvelden bieden ruimte aan zo’n 150 jeugdteams. De grote professionele trainersstaf staat garant voor een zeer goede hockeyopleiding waarbij de nieuwste hockeyinzichten worden door vertaald naar uitdagende en effectieve hockeytrainingen op elk niveau en voor elke leeftijdscategorie. Er is bij Fletiomare volop ruimte en aandacht voor zowel tophockey als breedtesport. Bij Fletiomare krijgen alle jeugdteams ten minste 2 x per week training, en is er aandacht voor loopscholing en brede fysieke ontwikkeling. Vanaf 7 jaar speel je met je eigen team ook een echte wedstrijd op zaterdag tegen andere clubs uit de regio. Het hele jaar door worden er leuke hockey activiteiten, hockeykampen, toernooien, feestjes en clinics georganiseerd. In de winter kan je bij Fletiomare zaal hockeyen in onze eigen hockeyhal op ons eigen complex.

www.fletiomare.nl

Ontdek zelf hoe leuk hockey is!

Ben je 5 of 6 jaar en wil je zelf een keer uitproberen hoe leuk hockey bij Fletiomare is? Kom dan naar één van onze gratis proeftrainingen!

Op woensdagmiddagen 13, 20 en 27 maart van 15:00 – 16:00 uur verwelkomt de hockey technische staf van MHC Fletiomare jou graag om lekker mee te komen trainen. Ze maken er een heel leuke kennismakingstraining van. Doe makkelijke sportkleding aan met bij voorkeur kunstgrasschoenen. Neem ook scheenbeschermers mee. Een mondbeschermer kan je eventueel in het clubhuis bij de bar kopen. We hebben hockeysticks die je kunt lenen.

De proeftrainingen zijn speciaal voor kinderen van 5 en 6 jaar oud die in het nieuwe hockeyseizoen willen instromen als lid bij onze jongste leeftijdsgroep: de F jeugd.

De geboortedatum ligt dan tussen 1 oktober 2012 en 30 september 2013. Voor jongens maken we een uitzondering; jongens die uiterlijk 31 december 2013 zes jaar oud worden zijn ook welkom!

Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen aan mara.vermey@fletiomare.nl. Vermeld je naam en geboortedatum en geef aan aan welke proeftraining je mee zou willen doen.

We zien je graag op Fletiomare!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden